2018. április 15., vasárnap

Egy új kezdet

Sziasztok! ᵔᴥᵔ

Már 1 hete dolgozom szorgalmasan a blogon és itt még mindig nincs vége. Először is elnézést szeretnék kérni azért, hogy az átalakulás alatt nem volt elérhető az oldal, illetve azért, hogy félkészen állítok vissza. Nem szerettem volna tovább húzni a „nyitást”, hogy ha szükséged lenne a Themes by Theára, akkor ne maradj hoppon. Most pedig ugorjunk az elejére, hogy elmeséljem, mi folyik itt.

A fotót Irina Kostenich készítette.

Őszintén szólva, nem tudom, mióta dédelgetem azt a vágyam, hogy legyen egy olyan blogom, ahol mindenféle segítséget nyújtok design és blog témában. De az tuti, hogy régóta. Itt volt egy szabad hetem, szóval fogtam magam és nekiálltam a megvalósításnak – engedd meg, hogy körbevezesselek.

Az első nagy változás a kinézet volt, mert szerettem volna, ha egy teljesen saját kódolású van fent, ha már ilyenekkel is foglalkozik a blog. Igazából semmi terv nem volt a fejemben, csak úgy jött az egész, miközben kódoltam, de nem mondom, hogy nem tetszik a végeredmény. Tök Theás lett. ᵔᴥᵔ És te mit gondolsz róla?

Ami a tartalmat illeti, ezentúl nem csak vihető kinézetekkel fogok jelentkezni, hanem szeretnék minél több blogtippet, -ajánlót, -kritikát és inspirációt hozni. A kinézetek elköltöztek a – kreatív elnevezésű – Kinézetek menüpontba, a tippeket és kritikákat bejegyzések formájában olvashatod majd, de az egyszerűség kedvéért egy-egy menüpontba mindet listázom majd, a blogajánló a személyes blogomról költözött át és szintén egy külön menüpont lesz a helye, illetve van itt még valami, valami teljesen új: az Inspirációk. Ez minden egyéb vihető cuccot takar, bár még magam sem tudom, hogy pontosan miket, majd alkotok és felrakom. Hoztam is valamit: készítettem egy úgynevezett képcsomagot, ami 20 összeillő, tavaszias képet tartalmaz. Ezt letöltheted és szabadon felhasználhatod ahhoz, amihez csak akarod, például a blogodon az oldalsávban vagy akár a fejléchez. Egyébként engem már meg is ihletett az első képcsomagom, ami azt jelenti, hogy nemsokára elkészül egy üde, tavaszias vihető blogkinézet.

Hamarosan ismét jelentkezem újdonságokkal, addig ne felejts el alaposan szétnézni a megújult blogon. Légy jó!

20 db kép // kép előnézete // letöltés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése